Cântăreţul şi actorul John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă". 

Muzicianul este cel de-al patrulea bărbat de culoare care primeşte acest titlu şi apare pe coperta revistei People, după Denzel Washington, în 1996, Dwayne "The Rock" Johnson, în 2016, şi Idris Elba, în 2018.

"Am fost încântat, dar şi puţin speriat în acelaşi timp, pentru că este o presiune mare. Toată lumea mă va analiza să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru a deţine acest titlu. Vin şi după Idris Elba, ceea ce nu e drept şi nu e bine pentru mine", a spus artistul.

John Legend este căsătorit cu modelul Chrissy Teigen, în vârstă de 33 de ani, cu care are doi copii, Luna, în vârstă de 3 ani şi Miles în vârstă de un an.

Legend este unul dintre cei 15 artişti din lume care deţine salba de premii "EGOT", adică cu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony.

Legend, care este în prezent antrenor la emisiunea "The Voice", a primit primul dintre cele zece trofee Grammy în 2004, pentru albumul de debut "Get Lifted".

A primit un premiu Oscar pentru cântecul "Glory", inclus pe coloana sonoră a filmului "Selma", un Tony în calitate de coproducător al spectacolului "Jitney" şi un Emmy pentru producţia TV "Jesus Christ Superstar" (2018), în care a jucat rolul principal.

În ultimii ani, printre cei mai sexy bărbaţi în viaţă desemnaţi de revista americană s-au numărat Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum.

Vezi declarațiile artistului, după primirea titlului:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people) on