Mădălina Ghenea are un nou iubit, dezvăluie presa mondenă. Aceasta a fost surprinsă în timp ce se săruta, pe o plajă din Caraibe, cu milionarul american Vito Schnabel, care este cunoscut pentru idilele cu fotomodele şi celebrităţi.

Românca a fost surprinsă de fotografii de la dailymail.co.uk în timp ce se plimba pe o plajă din insula St. Barts din Caraibe, ţinându-l de mână şi sărutându-l pe Schnabe.

Milionarul are 32 de ani şi este comerciant de artă din New York, dar este mai cunoscut pentru relaţiile sale amoroase. Ultima relaţie a milionarului american a fost cu Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp. Înainte de ea, Vito a mai avut o relaţie timp de trei ani cu actriţa Heidi Klum.

Şi Ghenea se poate lăuda cu iubiți celebri în palmares. În anul 2011 se specula că românca ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio, după ce au fost văzuţi de mai multe ori împreună. Ghenea a fost timp de un an cu actorul Gerard Butler (2012-2013), iar în 2015 l-a cucerit pe celebrul pilot de curse Lewis Hamilton.

Vito Schnabel nu are copii, în timp ce actrița română, în vârstă de 31 de ani, are o fetiță, Charlotte, a cărui tată este milionarul român Matei Stratan.