După o căsnicie de 25 de ani, Jeff Bezos şi soţia lui MacKenzie au decis să divorţeze. Averea celui mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, s-ar putea astfel înjumătăţi, iar soţia lui ar urma să primească 68 de miliarde de dolari! Suma ar face-o cea mai bogată femeie din lume.

Şeful Amazon şi soţia lui n-au explicat motivul care a dus la încheierea mariajului.

"Am decis să divorţăm şi să ne continuăm vieţile separat, dar ca prieteni. Dacă am fi ştiut că ne vom separa după 25 de ani, tot la fel am fi procedat", a transmis miliardarul pe Twitter.

Jeff Bezos, în vârstă de 54 de ani, are o avere estimată la 136,2 miliarde de dolari şi se află pe primul loc în topul celor mai bogaţi oameni din lume.

El şi soţia lui locuiesc în statul Washington, aşa că potrivit legilor de aici vor trebui să îşi împartă echitabil proprietăţile pe care le deţin, dar şi toate veniturile obţinute cât timp au fost căsătoriţi, scrie digi24.ro.

Divorţul ar putea-o propulsa pe MacKenzie ca cea mai bogată femeie din lume, în timp ce patronul Amazon va coborî pe al doilea loc în topul mondial al miliardarilor, notează aceeaşi sursă.

Jeff Bezos nu este obligat să îi ofere soţiei sale, la partaj, acţiunile pe care el le deţine la Amazon, însă va trebui să îi ofere o compensaţie în bani pentru ele, la valoarea actuală a pieţei.