O timișoreancă în vârstă de 27 de ani, Iasmina Milutinovici, s-a căsătorit la începutul lunii iunie cu milionarul american Bradford Aaron Hill, în vârstă de 67 de ani, a cărui companie are în concesiune și administrează Statuia Libertății și insula Ellis. 

Cei doi soți s-au cunoscut în 2014, când românca făcea un stagiu de practică la compania deținută de milionarul american. 

"Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine", a spus românca într-un interviu acordat pentru The New York Times.

La Antena Stars, tânăra a spus recent că ea a fost cea care l-a sărutat prima pe american.

"Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Nu au suficientă experienţă pentru a şti cum să trateze o femeie, dar domnii mai în vârstă ştiu cum să facă o femeie să se simtă ca atare. Ne-am început relaţia firesc şi este o legătură remarcabilă între noi”, a spus Iasmina Milutinovici.

În schimb, ea a recunoscut că părinții ei nu au acceptat prea ușor relația. "Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că este vorba de o fază şi nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoscă şi să-şi dea seama ce fiinţă uimitoare e, au înţeles de ce m-am îndrăgostit de acest om", a mai declarat femeia. 

Timișoreanca a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara și are un masterat în comunicare și relații publice de la universitatea Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. 

Acum, ea este șefa departamentului de comunicare din compania Evelyn Hill, deținută de soțul ei. 

Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill s-au căsătorit la începutul lunii iunie la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York. Petrecerea a durat trei zile, scrie adevarul.ro. Cei doi și-au petrecut luna de miere la un resort de lux din Miami.

Potrivit aceleiași surse, milionarul american face parte din a treia generaţie a familiei Aaron Hill care să obţine dreptul de concesiune asupra Statuii Libertăţii, compania sa administrând activitatea din jurul obiectivului turisitic şi deţinând un restaurant şi un magazin de suveniruri.