Un cal a fost găsit, în noaptea de miercuri spre joi, în bucătăria unei garsoniere de la etajul 4 al unui bloc din Satu Mare. Poliţiştii locali au fost anunţaţi de mai mulţi vecini, care erau deranjaţi de o petrecere.

Iniţial, poliţiştii au fost chemaţi de reclamanţi la o casă, unde muzica era dată la maxim și deranja pe toată lumea. Vecinii le-au povestit oamenilor legii că la petrecere ar fi fost adus şi un cal, dar când aceştia au ajuns la locul faptei nu au mai găsit animalul.

Unii vecini au afirmat că animalul ar fi fost dus în blocul din faţa casei respective, iar informaţia, oricât părea de stranie, s-a confirmat! Calul a fost găsit în bucătăria unei garsoniere a blocului respectiv, şi nu oriunde, ci la etajul 4.

"Calul a urcat pe scări. Proprietarul, Lucian D., a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea liniştii locatarilor, iar calul a fost dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea oraşului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut să facă animalul cadou cumnatului său", a spus directorul adjunct al Poliţiei Locale Satu MareSergiu Blaga.