Pentru a satisface pretenţiile clienţilor obişnuiţi cu luxul, un hotel din Boston a amenajat un apartament de lux unde o noapte de cazare costă 15.000 de dolari, scrie site-ul stirileprotv.ro.

"Bijuteria" hotelului Boston Harbor are o suprafaţă de 455 de metri pătraţi, iar aici oaspeţii au parte de confort, o privelişte de vis şi multă intimitate.

Un candelabru impresionant tronează pe tavanul înalt din living. Şi, la o apăsare de buton, draperiile lasă la vedere privelişti uluitoare cu portul.

“Cel mai mare apartament al nostru, care e foarte frumos, şi care există încă, nu mai era suficient pentru unii dintre oaspeţii noştri”, spune managerul hotelului, explicând că noul apartament a fost amenajat tocmai pentru clienţii pretenţioşi.

Apartamentul este dotat cu o bucătărie complet echipată şi cu un bar bine alimentat, iar consumaţia este inclusă în preţul de cazare.

Clienţii au la dispoziţie şi un lift privat, care duce la o ieşire privată, perfecta pentru oamenii faimoşi care vor să nu fie zăriţi de paparazzi. Dacă două dormitoare nu sunt de ajuns, apartamentul oferă opţiunea unor camere adiacente, care pot fi închiriate cu o mie de dolari pe noapte fiecare.

Preţul uriaş, de 15 mii de dolari pe noapte, e fix. Nu variază nici în funcţie de sezon, nici în funcţie de zilele săptămânii. Nu vor fi reduceri, dar nimeni din conducerea hotelului nu are emoţii că apartamentul va sta gol.