Pentru întâia oară, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a afişat la un eveniment politic împreună cu iubita lui, Irina Tănase, o tânără de doar 25 de ani, care i-a fost secretară înainte de a-i fi parteneră.

Sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, tânăra blondă a venit cu premierul Viorica Dăncilă, cu Gabriela Firea şi cu comisarul european Corina Creţu. De-a lungul evenimentului, fata a stat în primul rând al sălii, alături de ceilalţi lideri din conducerea PSD.

Pentru că Irina Tănase poartă un inel ce pare a fi de logodnă, Dragnea a fost întrebat de jurnalişti dacă are vreun anunţ de făcut. "Nu acum. Cât de curând", a fost răspunsul lui.

Potrivit ziare.com, Irina Alexandra Tănase are 25 de ani, este cu 30 de ani mai tânără decât Liviu Dragnea şi după ce s-a aflat că este iubita acestuia, a renunţat la conturile de pe reţelele de socializare.

Jurnaliştii de la Rise Project au scis, în 2017, că Irina Tănase a fost întâi secretara lui Dragnea, iar acesta a dus-o de mai multe ori în Brazilia.

Înainte de a lucra pentru şeful PSD, tânăra a fost angajată la firma Asesoft International SA, controlată de Sebastian Ghiţă.