Asistenta TV Daniela Crudu a ajuns la spital duminică dimineaţa după ce a fost bătută de iubitul ei, croatul Seco Dubravko, notează Cancan.ro. Fosta "vecină" de la matinalul lui Răzvan şi Dani a sunat la 112 iar potrivit martorilor a aşteptat intervenţia autorităţilor afară din casă, izgonită fiind de iubitul ei. 

Mediafax.ro scrie că Daniela Crudu a fost transportată la spital pentru îngrijiri, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis un dosar pentru lovire.

"La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Poliţistii sosiţi la faţa locului, au luat legătura cu persoana vătămată care şi-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment", informează Poliţia Capitalei.

Potrivit informaţiilor Digi24, ea nu va depune plângere împotriva iubitului, dar purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu, a anunţat că a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Cancan.ro citează surse care spun că vedeta are nasul spart şi entorsă la gleznă.