Un videoclip amuzant, realizat de tinerii de la salonul Elite Barbers’ Gang de pe strada Vasile Alecsandri, din Oradea, îi îndeamnă pe cei nehotărâţi să meargă la alegerile de duminică, 26 mai, sub titlul "De ce trebuie să mergi la vot...".

Ca să arate cât de neplăcut e să decidă alţii în locul tău, ei prezintă povestea unui adolescent care intră la frizerie nehotărât cu privire la ce frizură vrea. Băiatul se lasă pe mâna frizerului, folosind acelaşi text pe care îl rostesc mulţi dintre absenteiştii de la scrutinurile electorale: "Ce iese iese, oricum e totuna pentru mine".

Bineînţeles, clientului nu îi place ce iese, iar frizerul îi reproşează "păi m-ai lăsat să aleg eu în locul tău, ce să-ţi fac?", devenind apoi chiar nervos şi moralizator: "Vouă nu vă convine nimica, dacă nu aveţi responsabilitate şi nu vă asumaţi nimica, să nu mai aveţi pretenţii după-aia".

"Cred că trebuia să aleg eu până la urmă", e concluzia tânărului rămas cu freza "în aer", după ce s-a ridicat să plece. Poanta de final îl lasă, însă, fără replică...

Vezi mai jos filmarea şi… share!