Peste 300 de artişti şi 210.000 de petrecăreţi au umplut, timp de cinci zile, domeniile castelului Banffy din Bonţida, cu prilejul ediţiei din acest an a festivalului Electric Castle.

În ultima seară, superstarul Jessie J şi-a cedat locul pe scenă, timp de câteva minute, pentru o fetiţă de 10 ani din Cluj Napoca, scrie someseanul.ro. Adalia se afla în primul rând când artista a invitat-o pe scenă şi i-a permis să aleagă orice piesă din repertoriu ei, pe care să o cânte împreună. "Masterpiece" a fost alegerea micuţei fane, iar piesa a fost interpretată în uralele a peste 30.000 de oameni. "A fost visul meu s-o văd în concert dar nu am crezut niciodată că o să mi se întâmple asta", ne spunea Adalia la final, "ştiu totul despre ea, ştiu fiecare vers, e idolul meu.

Tot în ultima seară a avut loc un recital al Orchestrei Operei Maghiare de Stat din Cluj-Napoca, cu spectacolul "Night at the Castle – Electric Arias", special conceput pentru scena mare şi susţinut de 30 de muzicieni, instrumentişti şi DJ, un repertoriu clasic reimaginat cu beat-uri şi sample-uri electronice.

Luni dimineaţă, ultimii petrecăreţi au plecat spre case, cu promisiunea că se vor întoarce anul viitor. De altfel, biletele pentru ediţia a şaptea au fost puse în vânzare chiar luni!