Actriţa Jennifer Aniston a reuşit să intre în Cartea Recordurilor, săptămâna aceasta, cu prima postare făcută de pe contul ei de Instagram, o imagine cu colegii ei din serialul Friends. În primele 5 ore şi 16 minute, postarea i-a adus actriţei peste un milion de urmăritori!

Potrivit Playtech.ro, Jennifer Aniston şi-a făcut pentru prima dată un cont de Instagram iar prima poză postată a bătut un record în mai puţin de şase ore.

"Astfel, a intrat în Cartea Recordurilor pentru contul de Instagram care a depăşit cel mai repede pragul de un milion de followeri. Până atunci, recordul aparţinea contului oficial de pe reţeaua socială al Ducelui şi Ducesei de Susssex, @sussexroyal", arată sursa citată.

Imaginea îi arată pe cei şase actori din Friends - Jennifer Aniston (care o interpretează pe Rachel Green), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Courteney Cox (Monica Geller), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), David Schwimmer (Ross Geller), şi pe Matthew Perry (Chandler Bing) - la 15 ani de la ultimul episod din serial.

Duminică, postarea trecuse de 13,8 milioane de aprecieri pe reţeaua de socializare, iar contul de instagram al actriţei a ajuns la peste 14,8 miioane de urmăritori.

În plus, postarea a stârnit atât de multă vâlvă pe Instagram încât reţeaua socială a funcţionat cu dificultate. Pe platformă au existat câteva probleme tehnice care au făcut dificilă pentru unii urmărirea contului actriţei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Playtech.ro notează că promovarea noilor seriale sau filme este ideală pe Instagram şi că alăturarea actriţei ar putea veni cu un scop similar, dat fiind că are un contract cu Apple TV+ pentru noul serial, The Morning Show. 

De asemenea, serialul Friends părăseşte Netflix şi va fi disponibil începând cu 2020 pe HBO Max. Postările actriţei ar putea stârni un val de simpatie şi nostalgie în rândul utilizatorilor care vor migra către HBO Max pentru a urmări din nou Friends, mai arată sursa citată.