Lumea mondenă vuieşte după ce Alexandra Becali, una dintre fiicele lui Gigi Becali, ar fi fost părăsită de iubit pentru o orădeancă. Mihnea Grigoriu s-a cuplat cu fotomodelul Denisa Hodişan, fiica şefului Direcţiei Agricole Bihor, Nicolae Hodişan, anunță tabloidele.

Informația a fost prezentată zilele acestea de presa mondenă, după ce Denisa Hodişan, 26 de ani, a anunţat pe Facebook că a câştigat titlul de Miss Planet 2019.

Din câte se pare, însă, cei doi au o relaţie de mai bine de o lună, fapt anunţat, oficial, pe reţeaua de socializare de Grigoriu.

"Focoasa brunetă nu conteneşte să îşi exteriorizeze sentimentele pe care le are pentru partenerul ei, căruia îi spune: "My half (n.r.: Jumătatea mea)" sau "Soulmate (n.r.: Sufletul meu pereche)"", scrie cancan.ro.

Sursa citată mai notează că Mihnea Grigoriu, 25 de ani, "a trecut repede peste povestea de dragoste pe care a avut-o cu Alexandra Becali, fata mijlocie a patronului de la FCSB" și că cei doi ar fi împreună de câteva luni.

De alfel, Grigoriu a fost alături de Denisa la competiția pentru titlul de Miss Planet 2019, care a avut loc în Tbilisi, capitala Georgiei.

Cancan mai notează că Mihai Grigoriu, fiul controversatului miliardar Daniel Grigoriu, a avut la braț mai multe femei frumoase din lumea mondenă și deține mai multe mașini de lux.

La rândul ei, Denisa Hodișan a participat la mai multe concursuri de miss și a câștigat de-a lungul timpului mai multe competiții internaționale. La sfârşitul anului 2016, tânăra a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a pretins că a câştigat un concurs la care a obţinut, de fapt, locul secund. La competiţia Miss Top Model International, desfăşurată în octombrie în Cipru, orădeanca a primit coroniţa de argint, ceea nu a oprit-o să susţină în interviuri date presei locale şi naţionale că a fost declarată câştigătoare.