Potrivit unui clasament al revistei Forbes, frumoasa Scarlett Johansson (33 ani) este cel mai bine plătită actriţă din lume, câştigând din luna iunie a anului trecut până în luna iulie a acestui an fabuloasa sumă de 40,5 milioane de dolari. 

Mulţi dintre aceşti bani i-au parvenit pentru rolul Black Widow din "Avengers: Infinity War", film care a avut un incredibil succes la box office.

Pe locul al doilea se clasează Angelina Jolie, în vârstă de 43, care a câştigat 28 de millioane de dolari, graţie rolului din filmul "Maleficent 2", care va fi lansat în 2020.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, care încă primeşte venituri de pe urma sitcomului "Friends", se situează pe poziţia a treia, cu 19,5 milioane de dolari. De asemenea, ea are contracte de publicitate cu Coca-Cola Co’s, Smartwater şi Johnson & Johnson’s.

Jennifer Lawrence, în vârstă de 28 de ani, care a jucat recent în "Mother!" şi "Red Sparrow", este a patra în topul Forbes, continuând să obţină venituri de pe urma seriei "X-Men" şi a contractului cu celebra casă de modă Christian Dior.

În utlimul an luat în calcul de Forbes, ea a avut un venit de 18 milioane de dolari, cu 6 milioane mai puţin faţă de anul precedent, scrie news.ro.

Pe locul al cincilea se află Reese Witherspoon, cu 16,5 milioane dolari.