Justin Timberlake a fost victima unei farse, marţi seara, când se îndrepta spre show-ul casei de modă Louis Vuitton de la Săptămâna Modei de la Paris. Farsorul este un reporter ucrainean, celebru pentru "atacurile" sale de pe covorul roşu.

Incidentul a avut loc lângă Muzeul Luvru. Cântăreţul Justin Timberlake era însoţit de soţia sa, actriţa Jessica Biel, scrie agenţia Mediafax.

În timp ce se pregăteau să intre la prezentarea de modă a casei Louis Vuitton, farsorul Vitalii Sediuk l-a atacat pe Timberlake, prinzându-l de picior şi încercând să îl facă să cadă.

Gărzile de corp ale starului l-au prins în câteva secunde pe atacator şi l-au îndepărat de Timberlake.

Vitalii Sediuk a devenit celebru după ce a fost pălmuit de Will Smith, în 2012, fiindcă încercase să îl sărute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului "Bărbaţi în negru 3". Doi ani mai târziu, reporterul a încercat să se ascundă sub rochia vaporoasă purtată de America Ferrera la Festivalul de Film de la Cannes, însă actriţa nu a depus plângere împotriva acestuia. Jurnalistul a fost însă concediat de la Ukrainian TV, postul de televiziune pentru care lucra.

Potrivit Mediafax.ro, Vitalii Sediuk a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată, un an de consiliere psihologică şi trei săptămâni de muncă în folosul comunităţii după ce l-a agresat, în 2014, pe Brad Pitt lovindu-l cu pumnul în zona feţei în timp ce se afla la o premieră de film, pe covorul roşu. Brad Pitt a obţinut ulterior un ordin de restricţie împotriva lui Vitalii Sediuk.

Aceştia nu au fost singurele victime ale ucrainianului. Tot în 2014, la o altă gală, Vitalii Sediuk l-a îmbrăţişat pe Bradley Cooper, apoi ţinându-l de talie, şi-a coborât faţa între picioarele actorului. A încercat să execute aceeaşi glumă şi cu actorul Leonardo DiCaprio, o lună mai târziu, însă a fost îndepărtat rapid de gărzile de corp ale actorului.