După o relație tumultoasă, actorul Orlando Bloom i-a oferit iubitei sale, cântăreața Katy Perry, un inel de logodnă de Valentine’s Day.

Katy Perry, în vârstă de 32 de ani, a postat joi o fotografie pe contul de Instagram în care apărea alături de iubitul său, iar pe mâna ei era un inel mare din aur, cu diamante roz.

Din acel moment mass-media a început să facă speculaţii cu privire la o logodnă, iar vineri, arată dailymail.co.uk, cântăreaţa a și recunoscut.

Relaţia celor doi a început în anul 2016, dar după un an au decis să nu mai formeze un cuplu. S-au împăcat, însă, în aprilie 2018.

Katy Perry, cunoscută pentru hituri precum "I kissed the girl", "Roar", "Last Friday Night", "Firework", a mai fost căsătorită cu actorul de comedie Russell Brand, în timp ce Orlando Bloom a fost căsătorit, în perioada 2010-2013, cu supermodelul Miranda Kerr, cu care are un băieţel de 8 ani.

Orlando Bloom este cunoscut pentru rolurile sale din trilogiile "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul", unde juca rolul elfului Legolas şi pentru rolul din franciza "Piraţii din Caraibe". El a mai jucat în "Elicopter la pământ!", "Regatul Cerului", "Troia" sau în "Cei trei muschetari".