Preşedintele american Donald Trump este în mijloc unui scandal după ce a ordonat despărţirea copiilor de părinţii care imigrează ilegal în Statele Unite.

În mijlocul scandalului, Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, a făcut o gafă imensă, purtând o jachetă pe care era imprimat mesajul "I really don't care, do u?", adică "Mie chiar nu îmi pasă, ţie?" când a mers să viziteze un centru din Texas în care sunt ţinuţi copiii tocmai despărţiţi de părinţii lor. 

Ea a fost fotografiată cu jacheta respectivă la îmbarcarea în avionul care o ducea la Texas. 

Şi, deşi când a aterizat în Texas prima-doamnă a Americii purta o altă jachetă, internauţii au semnalat alegerea vestimentară neinspirată a Melaniei în acest context. Mulţi s-au întrebat cum de a existat o asemenea scăpare şi imprudenţă din partea staff-ului şi cui îi era adresat, de fapt, acel mesaj.

Ei bine, purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump, respectiv Stephanie Grihim, insistă că nu există o semnificaţie ascunsă ori vreun mesaj adresat cuiva. Declaraţie contrazisă tocmai de Donald Trump, care susţine că mesajul era adresat presei mult prea agresive în ultima vreme. "Melania a învăţat cât sunt aceştia de mincinoşi şi ea arată că chiar nu-i pasă", a menţionat, pe Twitter, preşedintele american.