O femeie în vârstă de 31 de ani și-a pierdut viața într-un mod stupid. Într-un loc cu priveliște panoramică din Cape Town, tânăra s-a aplecat asupra unei prăpastii din dorința de a obține o fotografie deosebită, însă și-a pierdut echilibrul și a căzut 150 de metri în gol. 

Soțul ei era cel care îi făcea fotografiile, scrie The Sun. El a încercat disperat să o salveze coborând aproape 100 de metri pe un teren muntos cu o înclinație de 65 de grade, dar n-a putut merge mai departe. 

Operaţiunea de recuperare a cadavrului a durat şase ore şi a fost una dificilă inclusiv pentru salvatori, care spun că soţul femeii şi-a riscat viaţa coborând atât de mult pe un astfel de teren accidentat.

Cei doi se căsătoriseră, în urmă cu un an, pe o plajă din apropierea locului unde femeia şi-a găsit sfârşitul. Ei veniseră să sărbătorească ziua de naşterea a tinerei, scrie Digi 24. 

Presa locală scrie că cei doi au ignorat bariera metalică de protecţie menită să-i ţină departe pe oameni de marginea periculoasă a prăpastiei.