Andrea Căzăceanu, o stewardesă din Târgoveişte stabilită în Dubai, a câştigat concursul „Olympia Amateur Spain”, una dintre cele mai tari competiţii destinate amatorilor din lume.

„Am câştigat medalia de aur şi pro card în liga profesionistă! Sunt prima şi singura româncă ce deţine acest titlu. Asta mi-a dat dreptul să concurez şi cu profesionistele unde am ocupat locul 6 din 13, ceea ce este o foarte mare realizare! Am muncit de m-au luat dracii pe româneşte, dar le-am bătut de le-a sunat apa în cap”, a declarat Andreea potrivit site-ului adevarul.ro.

Sportiva de 31 de ani este la a doua performanţă notabilă, după ce în urmă cu doi ani a câştigat în Dubai medalia de aur la „Universal Muscle Fitness and Fashion”.

Sportiv şi antrenor

Atlet legitimat de Federaţia Internaţională de Body Building şi instructor personal, Căzăceanu s-a stabilit în 2011 în Dubai, unde lucrează ca stewardesă pentru compania Emirates.

„Ca să ajungi la performanţă trebuie să investeşti foarte mulţi bani mai ales în fitness. Extrem de mulţi bani se duc pe nutriţie şi am noroc că am acest job care mă ajută să îmi susţin financiar această pasiune”, a spus campioana.

Deşi prin natura meseriei călătoreşte mult şi se cazează numai în hoteluri de 4 şi 5 stele, sportiva îşi găteşte singură mâncarea pentru a-şi putea controla dieta, iar în pregătirea competiţiilor face şi trei antrenamente pe zi.