Imagini cu un document, primit de un şofer care parcase neregulamentar, de la Poliția Locală Brașov au devenit virale în mediul online, motivul fiind greșelile de scriere ale polițistului care a semnat documentul.

Pe invitația de a se prezenta la sediu, transmisă şoferului, poliţistul a scris că maşina în cauză era un „Wollvagin” și că „egzistă plamșe foto” cu autoturismul parcat aiurea.

Poza a fost făcută publică, miercuri, de cunoscutul poliţist Marian Godină pe pagina sa de Facebook. Acesta nu a avut nimic de spus despre poză, un emoticon cu zâmbet fiind singura descriere.

În document, Poliţia Locală Braşov îl invită pe un şofer care parcase neregulamentar, în data de 29 martie, să se prezinte la sediul instituţiei. Documentul a fost scris marţi, la cinci zile după săvârşirea faptei. 

La secţiunea cu marca autoturismului poliţistul a scris că şoferul se afla la bordul unui "Wollvagin", în loc de marca Volkswagen, iar mai jos a adăugat că "egzistă plamşe foto".

Internauţii au reacţionat rapid la postare, astfel că după primele patru ore, postarea a ajuns la 6.000 de like-uri şi la peste 1.000 de distribuiri pe Facebook.

Cei mai mulţi internauţi au început să facă glume folosind exprimările poliţistului. «"egzistă" poliţişti locali care câştigă 4.000+ (n.r. de lei) pe lună" scrie un bărbat, iar un altul îl compară pe semnatarul documentului cu premierul ţării. "Fost coleg de liceu cu Veorica" scrie acesta.