Cea mai aşteptată prezentare de modă din fiecare an, Victoria's Secret Fashion Show, s-a desfășurat, luni, în Shanghai. Cele mai sexy manechine din lume, între care Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Bella Hadid şi Candice Swanepoel, au defilat din nou în lenjerii fanteziste pentru celebrul brand internaţional Victoria's Secret. 

Ediţia le-a dat şi bătăi de cap organizatorilor. Unele modele au anunţat că nu vor mai putea defila în show deoarece guvernul chinez nu le-a acordat vize. În aceeaşi situaţie a fost şi Katy Perry, care trebuia să cânte în cadrul show-ului din acest an. Artista a fost înlocuită în ultimul moment cu Harry Styles.

Pe catwalk au defilat 55 de modele, purtând cele mai noi şi spectaculoase colecţii de lenjerie intimă. Fotomodelul Lais Ribeiro a purtat în acest an sutienul Fantasy, în valoare de câteva milioane de dolari.

Show-ul a început cu prezentarea colecţiei capsulă realizată în colaborare cu casa Balmain, care va fi pe piaţă începând cu 6 decembrie.

Între "îngerii" care au mai defilat în show se numără Lily Aldridge, Martha Hunt, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Taylor Hill, Elsa Hosk, Romee Strijd, Josephine Skriver, Lais Ribeiro şi Jasmine Tookes.

Bella Hadid a defilat pentru a doua oară în cadrul show-ului, iar sora ei, Gigi, a anunţat în ultim moment că nu va fi prezentă. Se pare că nici ei nu i-a fost aprobată viza, potrivit Glamour.ro.