Povestea primilor taţi gay din Anglia a revenit pe prima pagină a ziarelor britanice după ce unul dintre cei doi soţi a decis să se despartă de partenerul său, căci s-a îndrăgostit de iubitul fiicei lor. 

Barrie şi Tony Drewitt-Barlow, care au devenit cunoscuţi drept primul cuplu de taţi homosexuali din Marea Britanie, s-au despărţit după o relaţie de 32 de ani, relatează thesun.co.uk.

Primul dintre ei, în vârstă de 50 de ani, a decis să pună capăt relaţiei de 32 de ani cu soţul său, Tony, în vârstă de 55 de ani, după ce s-a îndrăgostit de Scott Hutchison, în vârstă de 25 de ani. Scott avea o relaţie cu fiica celor doi bărbaţi, însă acum se iubeşte cu tatăl ei. 

În 1999, Barrie şi Tony au devenit părinţii gemenilor Saffron şi Aspen cu ajutorul unei mame surogat.

Cei doi bărbaţi s-au luptat pentru a fi recunoscuţi legal, pe certificatele de naştere, drept părinţii gemenilor. În 2006 au încheiat un parteneriat civil, iar în 2014 s-au căsătorit legal, scrie Digi24.ro. 

Cei doi, care între timp au divorţat, mai au trei copii, Orlando, în vârstă de 16 ani, şi gemenii Jasper şi Dallas, în vârstă de 9 ani, relatează aceeaşi sursă. 

Şi mai şocant este că, potrivit presei britanice, în prezent, toţi, inclusiv noul iubit, locuiesc împreună într-o casă din Florida.

Ei spun că, de fapt, Saffron şi Scott au avut o relaţie de adolescenţi, nefiind prea implicaţi. 

În schimb, Barrie, tatăl fetei, a declarat pentru The Sun că ar dori să se căsătorească cu Scott.

Barrie şi Tony Drewitt-Barlow au împreună o avere de 40 de milioane de lire sterline (46 de milioane de euro), din diverse afaceri, inclusiv cercetare medicală, şi au case în Essex, Marea Britanie şi SUA.