Fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, s-a însurat în închisoare. El şi iubita lui, Roxana Mihalache, s-au căsătorit miercuri, la vorbitorul Penitenciarului Rahova, unde fostul edil îşi ispăşeşte de aproape două luni pedeapsa de 9 ani de închisoare, arată libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, Mazăre a împlinit 51 de ani pe 5 iulie, proaspăta lui soţie, cu care are o relaţie de 15 ani, fiind cu 20 de ani mai tânără. El a cerut-o de nevastă după ce a fost încarcerat, prin telefon.

Ceremonia a fost una restrânsă, la Sectorul "Vizite", locul în care deţinuţii primesc pachetele şi se întâlnesc cu rudele, iar la ea au luat parte membri ai familiilor mirilor, dar nu mai mult de zece persoane. 

“M-am pregătit în 20 de minute, rochia e veche, eu m-am aranjat singură. Nu am primit încă inel de logodnă”, a spus, la sosirea la penitenciar, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

La ceremonie au participat, între alţii, mama lui Radu Mazăre, Gabriela Victoria Mazăre, şi cei doi fraţi ai fostului primar, Mihai şi Alexandru.

Potrivit Libertatea.ro, mama mirelui ar fi vrut să aducă pentru acest moment vin pregătit de tatăl fostului edil, în 1975, când Radu Mazăre avea şapte ani, pe care sunt puse etichete pe care scrie "Se va deschide la nunta lui Radu", dar regulamentul penitenciarului nu permite consumul de băuturi alcoolice. 

De altfel, invitaţii la nuntă nu au avut voie să facă nici fotografii, toate pozele, şi acelea în număr restrâns, fiind făcute de un ofiţer al unității de deținere.

Nunta s-a încheiat după aproximativ o oră şi jumătate.

După oficierea căsătoriei, Radu Mazăre poate depune o cerere pentru a sta cu soţia sa 48 de ore la camera intimă, aşa cum permite regulamentul închisorii.

Proaspăta soție a lui Mazăre le-a declarat jurnaliștilor la ieșire că urmează să se stabilească exact când anume vor fi cele 48 de ore în care va putea să stea alături de soțul ei.

Vezi mai jos imagini surprinse de jurnaliști la penitenciar!