Comedia "5Gang: Un altfel de Crăciun" a vândut 10.000 de bilete în avans, de două ori mai mult decât recordul de anul trecut al filmului "Aquaman".

Interviu prin Skype

Biletele au fost puse în vânzare pe 6 decembrie, iar premiera a avut loc pe 23 decembrie la Grand Cinema Băneasa în prezența actorilor şi a peste 800 de spectatori printre care oameni de televiziune şi artişti.

"Este o mulţumire şi pentru noi faptul că am reuşit să aducem atât de mulţi tineri la cinema, mai ales că filmul are un mesaj social, un mesaj pozitiv pe lângă partea de comedie", a declarat printr-o transmisie pe Skype vloggerul Selly care joacă în rolul principal.

Tânărul vlogger a declarat că această comedie comercială se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

"Este un film de Crăciun cu glume şi subtilităţi la care pot râde atât copiii, cât şi adulţii. Am vrut să fie pentru toată lumea. Toţi oamenii care au lucrat la filmul ăsta au rădăcini în online. Toată echipa vine din online", a spus Selly.

Prietenia şi familia...

Potrivit acestuia, mesajul filmului este unul de unitate.

"Acest film este despre trupa noastră care ajunge într-un impas şi ajungem să ne certăm. Este un mesaj de unitate. Înţelegi, la final cât de importantă este prietenia şi cât de importantă este familia", a declarat Selly pentru Digi24.

Comedia, care se adresează în primul rând fanilor trupei 5Gang, urmăreşte aventurile membrilor acesteia Selly, Gami, Pain, Dia şi Mădălin.

Printre cei care dau viaţă personajelor din film se mai numără comediantul Cosmin Nedelcu, zis şi Micuţu, solistul Dorian Popa şi modelul Laura Giurcanu, la rândul său un vlogger de succes.