Vești bune pentru amatorii de gadget-uri. Miercuri seară s-a lansat oficial Samsung Galaxy S10, coreenii prezentând 3 versiuni ale aceluiași telefon, de la un model mai ieftin la unul scump, anunță romania24.ro.

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 si Galaxy S10 Plus au cel mai performant ecran realizat până acum de companie. De altfel, Samsung s-a întrecut și la capitolul hardware.

S10 are mai multe camere foto, un ecran perforat, un scanner nou (ultrasonic) si inovator pentru amprente, dar si o interfata mai bine gandită. Toate telefoanele au Android Pie cu interfata One UI.

Schimbarea cea mai mare pe care Samsung o face este la ecran. Mai bun, dar si perforat. Se pare că Samsung preferat această soluție pentru a nu face o crestatură în ecranul lui Samsung Galaxy S10, cum au iPhone, Huawei si alte telefoane.

Cea mai nouă gamă de telefoane ale producătorului din Corea de Sud va fi disponibilă din 8 martie în Romania. La precomandă, se dau bonus o pereche de Galaxy Buds (castile wireless ale companiei) fara niciun cost suplimentar.

Preturile pentru Samsung Galaxy S10 pentru Romania, pornesc în funcție de model, procesor și memorie de la 3500 lei pentru Galaxy S10e (ecran de 5,8 inci Dynamic AMOLED, 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, cameră duală pe spate, o cameră pentru selfie și baterie de 3.100 mAh) până la 7500 lei pentru Samsung Galaxy 10Plus (ecran de 6,4 inci Dynamic AMOLED, 8 GB de memorie RAM + 128 GB spațiu de stocare sau 8 GB RAM + 512 GB spațiu de stocare (spate din ceramică în nuanță albă sau neagră) sau 12 GB RAM + 1 TB stocare (spate din ceramică în nuanță albă sau neagră), cameră triplă pe spate, cameră duală de selfie, baterie de 4.100 mAh)

Este posibil ca la precomandă telefonul să fie livrat mai repede de data de 8 martie, dată de la care va putea fi găsit și în magazine.

Vezi AICI cum arată! (VIDEO)