Luptătorul orădean Alexandru Lungu, supranumit "Muntele Bihorului", va juca într-un film de acţiune. Se anunţă o experienţă inedită pentru luptătorul MMA, mult mai obişnuit să-şi pună adversarii la podea decât să spună replici după un scenariu.

Producţia, intitulată "Back 2 Back", va fi turnată în această vară pe litoralul românesc, la Mamaia, fiind produsă de Alain Depardieu, fratele celebrului actor francez Gérard Depardieu, a anunţat Libertatea.ro.

"Este o provocare nouă pentru mine, să fac parte din distribuţia unui film. Sper că nu v-aţi aşteptat să fiu personajul bun, nu mă recomandă fizicul şi, în plus, este nevoie şi de o gorilă care demolează ceva", le-a transmis Sandu Lungu fanilor, pe pagina sa de Facebook. În film, personajul lui Sandu descoperă o reţea mafiotă care se ocupă de lupte underground şi pariuri.

Coproducţia, un film cu multă acţiune şi arte marţiale, spune povestea a doi fraţi, americani, care în prima lor misiune militară ajung la baza de la Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Libertatea.ro, în distribuţia filmului apare şi fostul promotor de gale de contact Eduard Irimia.

Alain Depardieu a fost producătorul executiv, în 1993, al filmului "The Piano", premiat cu Palme D’Or la Festivalul de la Cannes.