Sportiva Simona Halep (27 de ani) a fost fotografiată, în acest sfârșit de săptămână, sărutându-se cu noul său iubit, omul de afaceri Toni Iuruc (40 de ani) pe o plajă din Mamaia.

Cu iubitul la mare...

Cuplul a împărţit acelaşi şezlong, cei doi au făcut plajă, s-au scăldat în mare şi au închiriat un skyjet pentru distracţie. Potrivit Click!, noua iubire a campionei de la Wimbledon este omul de afaceri Toni Iuruc.

Aromân, la fel ca Simona, Iuruc are o avere considerabilă, deţine şase firme şi este cofondator al agenţiei full service AdVenture, care a gestionat prima campanie, din 2008, a medicului Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Mulţumit de prestaţia firmei, Oprescu i-a contractat serviciile şi în următoarele campanii.

Un bărbat, două divorţuri!

Tabloidele scriu că Toni Iuruc are un trecut amoros agitat şi două căsătorii încheiate prin divorţ.

După eşecul primei căsnicii alături de Alina, o tânără top-model, bărbatul s-a recăsătorit în septembrie, anul trecut, cu Liana cu care avea o relaţie de doi ani.

Potrivit presei tabloide căsătoria a fost desfăcută după zece luni ca urmare a infidelităţii soţiei, care ar fi rămas însărcinată cu amantul.

Relaţia lui Iuruc cu Simona pare să fie de dată recentă. Omul de afaceri i-a fost alături campioanei atât la antrenamentele cât şi la meciurile de la Wimbledon.

Bărbatul apare inclusiv în pozele de la balul organizat în cinstea câştigătorilor din acest an, dar a avut grijă să se aşeze lângă prietena sportivei, actriţa Irina Antonie, partenera de viaţă a managerului echipei de comunicare a campioanei, Cosmin Hodor.