Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon, Simona Halep, a fost spart de hackeri, marţi seară. Într-unul dintre mesaje, fanilor li se cerea suma de 100 de euro, în timp ce în alt mesaj promitea diferite cadouri scumpe.

Potrivit Digisport.ro, Halep are peste 1,3 milioane de urmăritori, mulţi dintre ei pozând mai multe mesaje ciudate postate, chipurile, de Simona pe funcţia de story a aplicaţiei.

În falsele mesaje, campioana anunţa că este blocată în Elveţia şi că ar avea nevoie urgentă de bani. "Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveţia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicaţia Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebaţi dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de ruşinos", au fost mesajele apărute şi şterse la câteva minute pe contul sportivei.

Primele mesaje au fost rapid şterse, dar înainte de miezul nopţii, hackerii au intrat din nou în cont. Ei au postat mai multe reclame pe story-ul campioanei, dar şi un concurs imaginar, în care Halep şi-ar fi răsplătit cei mai loiali fani.

Sursa citată mai arată că, pentru a-şi lămuri fanii, Halep a dat mai multe detalii pe contul său de Twitter. "Vă rog să ignoraţi hackerii care momentan se distrează pe contul meu de Instagram. Ştim de acest lucru şi lucrăm la el. Sperăm că problema va fi rezolvată cât mai repede", a scris constănţeanca.

După ce şi-a recuperat contul, Simona a mai transmis, tot pe Twiiter, că "totul a fost curăţat". 

Simona Halep este în vacanţă, dar în România, unde se recuperează. Pauza va fi una scurtă, aceasta urmând să se pregătească pentru sezonul nord-american. Campioana va reveni la Rogers Cup, unde are de apărat trofeul cucerit în 2018.