Deea, sora celebrului fotbalist bihorean George Puşcaş, s-a măritat în weekend cu alesul inimii, Cristi Pop, iar nunta a fost una deosebită, având ca temă, atmosfera din New York-ul anilor 20, descrisă în romanul Marele Gatsby, care a fost ecranizat cu Leonardo DiCaprio în rol principal. 

De la nuntă n-a lipsit fratele miresei, golgheterul Naţionalei U21 a României, care, fiind foarte apropiat de sora sa, a fost cel care a condus-o la altar, înaintea ceremoniei religioase. 

Seara, de la petrecere, în ciuda temei "Gatsby", n-a lipsit muzica populară. De altfel, George Puşcaş şi-a luat sora la joc, momentul fiind filmat şi publicat pe reţelele de socializare de impresarul atacantului, Cătălin Sărmăşan. 

În iunie, cu Naţionala de tineret a României U21, George Puşcaş a reuşit o performanţă istorică, ajugând până în semifinalele EURO 2019. La turneul final, bihoreanul a marcat nu mai puţin de 4 goluri, inclusiv în semifinala cu Germania. 

De altfel, fotbalistul a fost singurul român selectat de UEFA în echipa ideală a turneului, ceilalţi jucători fiind aleşi din loturile finalistelor Germania şi Spania. 

După un parcurs atât de bun la EURO de tineret, George Puşcaş a fost convocat în lotul lui Internazionale Milano pentru un turneu de pregătire, reuşind să înscrie din penalty pentru echipa italiană.

Citeşte şi: "Puşki"-gol! Golgheterul Naţionalei de tineret, bihoreanul George Puşcaş, a fost primit acasă cu aplauze şi şampanie (FOTO)