Ştefan Bănică va fi tată pentru a treia oară! Cel care a făcut public anunţul a fost chiar artistul, în cadrul celui de-al treilea concert de-al său de la Sala Palatului din 15 decembrie. Potrivit viva.ro, artistul era în culmea fericirii după ce, în cadrul concertului a primit premiul "Discul de aur" de la casa de producţie MediaPro Music pentru albumul său de autor, "Picat din lună".

În acest context, Bănică le-a vorbit cu bucurie fanilor despre faptul că urmărorul cântec este pentru fiica sa, Violeta care împlineşte 11 ani. "Pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, împlinind 11 ani, o să cânt pentru ea. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară. Nici colegii mei nu ştiu, aşa că am să spun de faţă cu ei. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară", a mărturisit entuziast artistul, conform viva.ro.

Ştefan mai are încă doi copii: pe Violeta, a cărei mamă este "zâna surprizelor", Andreea Marin, şi pe Radu, în vârstă de 16 ani, a cărei mamă este Camelia Constantinescu.

De altfel, Lavinia este şi ce-a de-a treia soţie a lui Ştefan Bănică. El a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin.

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în toamna anului 2016, chiar de ziua artistului, nunta fiind organizată discret, în Bulgaria.