Andreea Bălan și Andreea Antonescu au readus la viață trupa André, care peste o săptămână va scoate un nou single intitulat „Reset la inimă”. Câteva secvențe din videoclip au fost deja publicate pe YouTube. 

Teaser-ul melodiei „Reset la inimă” a fost urcat pe platforma de YouTube a companiei Cat Music marți după-amiază, iar în câteva ore a intrat în topul melodiilor populare din România.

„André înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupa nu a egalat succesul nostru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, a declarat Andreea Bălan, potrivit Europafm.ro.

La rândul ei, Andreea Antonescu a spus că revenirea trupei pe piață o va face să retrăiască cea mai frumoasă perioadă din viața ei. „Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă trupa André a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în mințile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu și Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleași emoții, poate chiar mai mari, cu aceeași determinare, suntem în măsură să aducem acum în față celor ce ne iubesc, trupa André. André este despre noi, André este pentru voi, să-nceapă André, capitolul 2”, a mai adăugat Andreea Antonescu, potrivit aceleiași surse.

Trupa s-a înființat în 1999, o dată cu lansarea single-ului fenomen „Liberă la mare”. Melodia a fost o explozie în lumea muzicală de la acea vreme, fetele devenind lideri ai unor întregi generații.

André a lansat șase albume, a primit un disc de aur și patru de platină, a avut fan-cluburi în toate orașele importante ale țării și a ținut sute de concerte. După hit-ul „Liberă la mare” au mai urmat melodiile „Noapte de vis”, „Am să îmi fac de cap”,  „Flori de tei”, „Fac ce vreau” sau ”Prima iubire.

Ascultă teaser-ul melodiei!