Elena Udrea, în vârstă de 44 de ani, a anunţat sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că este însărcinată şi va avea gemeni băieţi. Deşi Udrea n-a pomenit nimic de tatăl copiilor, se speculează că acesta este Andrei Alexandrov, iubitul ei, scrie site-ul stirileprotv.ro. 

"Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieţi", a spus Elena Udrea, aflată în prezent în Costa Rica. "Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am prezentat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă", a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Întrebată dacă şi-a dorit să fugă de procese, Udrea a spus: "Îmi doresc ca procesul meu să fie judecat corect".

Ea a recunoscut că îi e teamă să ajungă la închisoare: "Da, până la urmă şi din puşcărie se iese. Eu sunt Udrea şi înainte să intru şi să ies din puşcărie. Eu sunt un om care poate trăi în orice situaţie".