Cântăreţul Pepe a fost la un pas de tragedie după ce şi-a dislocat umărul drept într-un accident care a avut loc sâmbătă pe o pârtie din Braşov.

Potrivit mediafax.ro Pepe s-a rănit în timp ce a căzit cu placa şi a primit ajutorul unui fizio-terapeul. Vedeta şi salvatorul au făcut public incidentul pe Instagram şi Facebook.

Imaginile arată cum fizio-terapeutul derulează proceduri să îi pună cântăreţului umărul la loc şi îi recomandă unele mişcări pentru recuperare.

"Din seria lucrurilor care <se mai întâmplă, dar mergem mai departe> ... mi-a scos <datul cu placa> umărul, dar nu l-a pus el, Ionuţ, la loc, ce credeţi ??? Mulţumesc mult, Ionuţ Bobit !!!", a anunţat vedeta pe Instagram.

Pepe a confirmat incidentul pentru mediafax.ro şi le-a dat fanilor asigurări că se simte mult mai bine. Fizioterapeutul Ionuţ Bobit a declarat jurnaliştilor că vedeta a suferit o dislocare de umăr şi o leziune de claviculă.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Naţionale a Salvatorilor Montani din România în cursul zilei de sâmbătă s-au înregistrat peste o sută de accidentări. Acesta este cel mai mare număr de accidentări întregistrat într-o zi în acest sezon rece.

De altfel, conform statisticilor numărul de accidentări este cu 20% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.