Incident de groază, duminică, la Brăila. Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina în ușile unui mall, după ce anterior a înjunghiat un bărbat și a intrat cu mașina în două persoane pe centura orașului. Se pare că agresorul a urcat drogat la volan.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Brăila, tânărul de 20 de ani a avut un conflict, în comuna Cazasu, cu un bărbat, în legătură cu un autoturism.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Hotnews.ro, spun că tânărul luase cu ceva timp în urmă maşina să o încerce, iar duminică cei doi urmau să se înţeleagă.

În schimb, cei doi s-au certat, iar tânărul l-a înjunghiat pe bărbat, după care a luat maşina, iar pe centura oraşului Brăila a intrat în doi pietoni.

Tânărul a ajuns până la un centru comercial, unde a intrat în ușile unui mall, rănind mai multe persoane.

"Nu se ştie încă dacă a consumat ceva înainte de a urca la volan, poliţişti fac cercetări la faţa locului. Cert este că bărbatul de 20 de ani a fugit de la locul producerii accidentelor, dar a fost prins de poliţişti", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan. Tânărul a fost reţinut.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, a declarat pentru Mediafax că din primele informaţii reiese că între victime sunt şi unele rănite grav. "Se pare că sunt şi răniţi în stare gravă. Au fost trimise să intervină o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o autospecială SMURD şi elicopterul SMURD", a spus Ştefan Stoian.

UPDATE:

La mall au fost rănite nouă persoane, între care și doi copii, în vârstă de 11 și 13 ani. Acestora li se adaugă cele două persoane rănite pe centura de ocolire, precum și bărbatul înjunghiat, potrivit reprezentanților ISU Brăila. 

Bărbatul înjunghiat a fost operat și este stabil. Atacatorul are o alcoolemie de 0,36 mg/litru în aerul expirat. 

Potrivit purtătorului de cuvânt, șase victime, dintre care doi copii, au traumatisme cranio-cerebrale și se află în stare generală bună, conștiente, în investigație.