Apel disperat din partea familiei şi prietenilor jurnalistului zălăuan Arnold Schlachter, fost sportiv de performanţă. Recent diagnosticat cu cancer, acesta a fost operat şi mai are nevoie de bani pentru încă o operaţie, de care viaţa lui depinde.

Prietenii bărbatului în vârstă de 44 de ani, tătic al unui copil de 2 ani şi 3 luni, au iniţiat diverse campanii pentru a-l ajuta, apelând şi la BIHOREANUL pentru a publica situaţia lui.

Potrivit acestora, la începutul lunii ianuarie, în urma unei operaţii în Statele Unite ale Americii, medicii i-au descoperit o tumoare cancerigenă agresivă invazivă, care i-a afectat corzile vocale, laringele, faringele, traheea şi esofagul. Boala a fost descoperită într-o fază avansată, punând viaţa bărbatului în pericol. Astfel, el trebuie supus unei noi intervenţii chirurgicale, ce va presupune, printre altele, reconstrucţia esofagului.

Cu toate că medicii nu au comunicat costurile operaţiei, dat fiind faptul că este foarte complexă, familia se aşteaptă să se ridice la peste 100.000 de dolari.

În prezent, jurnalistul se află în SUA, în aşteptarea următoarei intervenţii.

Cei care doresc să îl ajute pot face donaţii în următoarele conturi:
Cont în lei: RO35RZBR0000060013190890
Cont în euro: RO90RZBR0000060018920272
Raiffeisen Bank Zalău.
PayPal: ancaveronicaschlachter@gmail.com

Arnold Schlachter deține site-ul de stiri www.ztv.ro și este colaborator al postului Antena 3.

Potrivit site-ului Adevarul.ro, înainte de a lucra în presă, Arnie a făcut sport de performanţă, cucerind de mai multe ori aurul la naţionalele de culturism. A devenit, ulterior, instructor şi arbitru de culturism, bodybuilding şi fitness.