Anchetatorii continuă cercetările în casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Site-ul stirileprotv.ro scrie că în imobil au fost depistate zeci de pete de sânge ale unor persoane de sex feminin, unele dintre ele pe patul acestuia. Probele ADN ar fi confirmat că o parte din aceste probe biologice aparţin Luizei, adolescenta care este de negăsit din primăvară. Restul petelor nu sunt nici ale Luizei, dar nici ale Alexandrei, adolescenta pe care Dincă ar fi omorât-o, iar apoi i-ar fi dat foc, într-un butoi din curtea casei sale din Caracal.

Luzia Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în luna aprilie, iar Alexandra Măceşanu (16 ani) a dispărut în luna iulie. Aceasta din urmă a reuşit să sune la 112 a doua zi după dispariţie şi să spună că este sechestrată, dar a fost ucisă la scurt timp după apelul telefonic, forţele de ordine întârziind să intervină.

Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Dincă faptul că şi-a ascuns urmele, scrie digi24.ro.

Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei, pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. INML nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, însă specialiştii refac analizele.

Vineri, sora Luizei Melecu a fost audiată la Poliţia Caracal. Fata a dat declaraţii pentru prima dată, despre dispariţia care a avut loc în luna aprilie.