Un bărbat din comuna timișoreană Sânandrei a fost omorât, joi, în propria casă, fiindu-i tăiat capul cu o drujbă. Victima se afla în casă împreună cu cei doi fii ai săi, când agresorul a intrat peste ei.

Potrivit ziuadevest.ro, crima s-a produs în jurul orei 4.30, când Dorin Muntean, în vârstă de 32 de ani, a intrat în casa familiei prin tăierea ușii de la intrare cu drujba.

În casă se aflau Laiu Mihai, în vârstă de 44 de ani, cei doi fii ai săi, cu vârste de 14, respectiv 18 ani, dar și iubita celui din urmă.

După ce și-a salvat copiii, tatăl a fugit în grădina casei, unde a fost prins de agresor. Acesta i-a provocat mai multe răni, iar în final i-a tăiat capul cu drujba. Potrivit pressalert.ro atacul a fost anunțat chiar de copiii victimei, care s-au ascuns în casă. Polițiștii au ajuns în câteva minute la locul faptei, găsindu-l pe ucigaș cu drujba plină de sânge și cu bucăți din carnea victimei pe haine. 

În încercarea de a fugi, băiatul cel mic și-a fracturat un picior, fratele său și iubita lui au scăpat nevătămați.

Potrivit presslaert.ro, agresorul le-a declarat anchetatorilor că a vrut să se răzbune după ce victima i-ar fi vândut un BMW defect. Acesta a mai spus că el a încercat să înapoieze mașina cerând restituirea banilor, circa 2000 de euro, însă victima a refuzat deoarece clientul se folosise deja de autoturism.

Sursa citată mai precizează că agresorul a fost calm pe toată perioada anchetei. „Nu aveam cum să nu-l omor la ce supărat eram pe el”, a susținut bărbatul. În continuare hainele și drujba vor fi analizate de criminaliști, iar ucigașul va fi supus unei expertize psihiatrice.