O crimă îngrozitoare s-a petrecut în judeţul Prahova, unde un bărbat de 21 de ani i-a tăiat gâtul iubitei sale, o fată de 17 ani. Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă după-amiază, de bunica criminalului, care a sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăra, pe numele ei Simona Nicoleta Boian, care avea răni pe tot corpul şi gâtul tăiat cu un topor.

Anchetatorii spun că bărbatul a omorât-o chiar în faţa copilului ei, în vârstă de 3 ani şi jumătate, scrie site-ul stirileprotv.ro.

După aproape 24 de ore de căutări, duminică, bărbatul, Laurenţiu Marin, a fost găsit de poliţişti, chiar în apropiere de locul crimei. El a şi recunoscut fapta comisă şi a spus că şi-a omorât iubita pentru că aceasta l-ar fi îmbolnăvit. 

Revoltător este şi că bărbatul a mai atacat-o pe fată în trecut. Adevărul.ro scrie că în luna mai, tânărul şi-ar fi bătut serios iubita şi a încercat să o omoare, înjunghiind-o cu un cuţit în zona gâtului, iar aceasta l-a reclamat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina l-a lăsat însă în libertate, emiţându-se doar un ordin de protecţie, pe care agresorul l-a încălcat. 

Ştirileprotv.ro mai scrie că fata l-ar fi iertat şi că în ultimele luni, ei ar fi locuit împreună. Împăcarea s-ar fi petrecut însă sub ameninţarea lui Marin, care i-a zis Simonei că îi omoară întreaga familie, dacă nu se mută cu el.