O crimă îngrozitoare a avut loc într-o pădure de lângă Botoşani. O tânără de doar 18 ani a fost găsită înjunghiată, iar suspectul principal este un băiat de 16 ani pe care fata îl rugase să îi facă nişte poze.

Trupul Petronelei Mihalachi a fost găsit miercuri seară, scrie botosaneanul.ro. Se pare că cei doi s-au dus în păduricea de la marginea oraşului, pentru ca băiatul, pe numele său Bogdan Ionel, să-i facă nişte poze fetei. El avea o pasiune pentru Petronela şi ar fi încercat să o violeze. Cum aceasta l-a respins, s-a enervat şi a atacat-o.

Anchetatorii spun că Petronela a fost înjunghiată de 13 ori, iar apoi pur şi simplu abandonată. Apoi, Bogdan ar fi mers acasă, unde ar fi vrut să se sinucidă, lăsând şi o scrisoare de adio. 

”Acesta se cunoscuse cu victima de ceva timp pe o reţea de socializare şi s-au mai întâlnit de câteva ori pentru a-i face fotografii pe care tânăra le posta pe conturile ei. Tot o astfel de întâlnire a avut loc şi în după-amiaza din 25 aprilie, însă, între cei doi a izbucnit un conflict spontan din nişte motive mai mult sau mai puţin puerile. Urmează să fie examinat psihologic", a declarat, conform botosaneanul.ro, prim-procurorul Valeriu Chihaia, de la Parchetul Botoşani.

Trupul neînsufleţit al Petronelei a fost găsit de doi copii care se jucau. "Doi copii au găsit-o şi au crezut că e leşinată. M-au găsit pe mine mai încolo cu căţeii, m-am apropiat de ea, mie mi s-a părut moartă şi am sunat la 112”, a spus un martor, citat de stirileprotv.ro.

Mama băiatului de 16 ani care a comis oribila crimă este plecată la muncă în străinătate, iar tatăl nu l-a recunoscut oficial. Băiatul stătea cu sora lui, şi ea minoră, aşa că la audieri a fost reprezentat de un tutore de la Protecţia Copilului.