G4Media a publicat, duminică, dezvăluiri interesante despre preşedintele PSD, Liviu Dragnea. În 2003, acesta a intrat într-o lojă masonică din Alexandria, numită Nostradamus, trecând rapid, în doar un an, de la iniţiere la gradul de maestru.

Situaţia a fost divulgată site-ului citat, culmea, chiar de surse din PSD. "Liviu Dragnea nu a răspuns la mesajele G4Media.ro pentru a-şi spune punctul de vedere. Preşedintele PSD şi-ar fi plătit cotizaţia de membru în loja masonică Nostradamus inclusiv în anii 2016 şi 2017", arată jurnaliştii.

Cum era de aşteptat, liderul PSD nu a menţionat niciodată în declaraţiile sale de interese depuse de de-a lungul timpului în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ministru al Dezvoltării sau deputat, apartenenţa la o lojă masonică.

Informaţiile sunt cu atât mai interesante cu cât, anul acesta, Dragnea i-a atacat de două ori dur pe masoni, făcându-i "securişti". Prima oară, pe 2 martie, la Caraş Severin, preşedintele PSD a spus despre partidul Pro România, înfiinţat de Victor Ponta, că "noi nu ne-am ocupat de ei, dar începând de astăzi o să ne ocupăm şi de ei, în sensul că o să vorbim despre acest lucru". "Vor adevărul? O să vorbim despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securişti sunt în acel partid, ce afaceri se învârt cu acel partid, care e legătura lor cu serviciile secrete. Trebuie să începem să spunem adevărul despre toţi, despre vedetele care se urcă pe nişte liste, despre foşti prim-miniştri care sunt cu plus şi cu minus. Românii vor să ştie adevărul", a declarat liderul PSD.

Tema a reapărut în discursul de campanie electorală lui Dragnea pe 10 martie, la Călăraşi. "Pro România nu este un partid de stânga, niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga, Niciodată, pentru că n-au cum. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe pe la primari să cerşească: daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi. Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând", a spus Dragnea, citat de Agerpres.