Directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Marian Rotaru, apare într-o fotografie care circulă pe reţelele de socializare în care i se face pedichiura chiar în biroul său.
Cea care se ocupă de unghiile şefului este o femeie de serviciu din cadrul instituţiei.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a spus despre această chestiune că "Voi cere o nota explicativă. Nu e o imagine care face cinste nici Direcţiei, nici Primăriei municipiului".

Funcţionarul surprins în ipostaza pe cât de abuzivă, pe tot atât de penibilă, a explicat că fotografia a fost făcută în urmă cu 2 ani, imediat după ce a preluat conducerea Direcţiei de Patrimoniu, şi că nu a fost vorba de pedichiură, ci de bandajarea piciorului, la care suferise o luxaţie.

Asta deşi, arată Digi24, pe masă se poate observa şi o sticluţă cu ojă, respectiv una cu diluant pentru unghii.

"Am o gută de 7-8 ani de zile şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei", a spus directorul.