Anunţ interesant, făcut, joi seară, de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. Acesta a precizat, în cadrul emisiunii "Dosar de politician", că liderul PSD Liviu Dragnea urmează să se căsătorească în curând.

"Irina Tănase va deveni cât de curând soţia lui Liviu Dragnea", a spus Codrin Ştefănescu, citat de B1 TV şi adevarul.ro.

De asemenea, el a mai spus şi că Dragnea nu a plecat şi nu va pleca în insulele Maldive, aşa cum s-a zvonit în ultimele zile.

"Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni şi soţie cât de curând. (...) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din ţară şi nu va pleca din ţară, în mod sigur", a spus Codrin Ştefănescu, conform adevarul.ro.

Pe de altă parte cei doi au făcut Revelionul la Castelul Foişor din Sinaia. Castelul Foişor este un loc destinat exclusiv activităţilor de protocol ale statului, care intră în administraţia RA-APPS, potrivit realitatea.net.

După cum se ştie, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, este cu 30 de ani mai tânără decât şeful PSD, ea împlinind 26 de ani în această toamnă. Atunci, ea şi-a sărbătorit ziua la un restaurant luxos din capitală, la petrecere luând parte, între alţii, Viorica Dăncilă, Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu.

Deocamdată, Dragnea nu a făcut nici un anunţ oficial legat de căsătorie.