Noutăţi în cazul crimelor din Caracal. Medicii legişti au transmis rezultatele expertizelor făcute pe rămăşiţele osoase găsite la marginea unei păduri din Caracal, arătând că acestea provin "de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani", care nu este, însă, Alexandra Măceşanu.

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore", se arată într-un comunicat publicat, miercuri, de DIICOT.

Potrivit informării, "din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe". Cu alte cuvinte, rămăşiţele aparţin altei fete, nu Alexandrei Măceşanu. 

După cum presa a relatat, Gheorghe Dincă le-a indicat anchetatorilor unde a îngropat oseminte, în liziera unei păduri, spunându-le că acestea aparţin Luizei Melencu, fata de 18 ani, care dispăruse de acasă în luna aprilie a acestui an. 

În continuare se fac şi analize de ADN pe rămăşiţe pentru a se stabili cu exactitate identitatea victimei. 

Pe de altă parte, lui Gheorghe Dincă i s-a prelungit, miercuri, mandatul de arestare cu încă 30 de zile.