Funcţionarii publici români au ocazia să vadă cum se face administraţie publică în Japonia. Preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, orădeanul Felix Cozma, a anunţat că, printr-un program finanţat de guvernul japonez, se oferă burse de studiu de un an în Ţara Soarelui Răsare.

Felix Cozma, ANFPPotrivit preşedintelui ANFP, programul se adresează tinerilor funcţionari publici şi oficiali guvernamentali.

"Funcţionarii publici pot studia gratuit în Japonia. Este o ocazie nemaipomenită pentru tinerii funcţionari publici care vor să vadă cum merg lucrurile în administraţia publică din ţări precum Japonia. Programul se va finaliza cu obţinerea unei diplome de Master în Administraţia Publică / Politici Publice acordată de către Institutul Naţional de Studii Politice din Tokyo", a declarat Felix Cozma (foto), citat de adevarul.ro.

Înscrierea la program se face pe baza unui dosar, documentele şi formularele necesare înscrierii putând fi descărcate de pe site-ul ANFP, www.anfp.gov.ro, secţiunea Anunţuri.

Dosarele complete se depun la sediul ANFP, până la data de 25 octombrie 2019.