Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacție al Cristinei Țopescu (59 ani), au afirmat, pentru Mediafax, surse din anchetă.

Aceeaşi publicaţie scrie că medicii au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică.

Potrivit ultimelor informații, Cristina Țopescu a murit, cel mai probabil, în somn, în urmă cu aproximativ două săptămâni. 

Sunt concluziile preliminare ale anchetei, care încă nu a stabilit cauza morții.

Legiștii așteaptă rezultatele analizelor toxicologice, însă polițiștii iau tot mai mult în calcul varianta unui deces din cauze naturale, notează Digi24.ro. 

Jurnalista Cristina Ţopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Ţopescu, a fost găsită moartă duminică seara în locuinţa sa din oraşul Otopeni. 

În casă, alături de ea, au fost găsiţi şi doi câini fără suflare, mai informează Digi24.ro. 

Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Bărbuceanu.

Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Citeşte şi: 

A murit Cristina Țopescu! Prietenii nu mai dădeau de ea de 3 săptămâni