Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD, a dezvăluit că fostul şef al partidului, Liviu Dragnea, nu se uită la televizor în închisoare din cauza trădărilor din partea unor PSD-işti, care l-au acuzat că a fost vinovat de rezultatele slabe din alegeri.

Întrebat dacă Dragnea a fost şocat de delimitarea unor lideri din PSD, Ştefănescu a spus: "Probabil".

"Presupun că nu se uită (n.r. - la TV) tocmai din acest motiv şi încearcă, ca orice om aflat la mare suferinţă şi la mare ananghie - şi ştim foarte bine că e un deţinut politic în acest moment, pentru că dosarul său a fost o mizerie de la un cap la altul, cusut cu aţă albă de la un cap la altul şi toţi ştim în partid lucrul ăsta. Ştie tot electoratul nostru. Vă daţi seama, prinzi anumite sentimente când vezi că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care îl conduci şi l-ai dus la victorie de cel puţin două ori într-un moment în care România avea nevoie de patrioţi, de un mesaj de unitate, de românism în primul rând. Credeţi-mă că nu cred că se uită la televizor foarte des, încearcă să nu se uite", a spus Codrin Ştefănescu într-o emisiune la Antena 3.

"Mi-a zis că este puternic, că este demn şi că îşi duce mai departe crucea până la capăt. Asta e tot ce pot să vă spun public", a mai spus el.

Fostul secretar general al PSD a mai afirmat că îl va vizita pe Liviu Dragnea: "În momentul în care va putea primi vizite pentru că acum este în carantină, am să mă duc cum m-am dus şi la Năstase, cum m-am dus şi la Costică Niţă, cum nu m-am delimitat de Olguţa Vasilescu cu cătuşele la mâini, cum nu m-am delimitat de Ionel Arsene când a avut cătuşe la mâini, nu m-am delimitat de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu şi mulţi colegi de-ai noştri care de-a lungul timpului au fost vânaţi şi hărţuiţi pe singurul motiv că sunt membri PSD".

Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai pentru a ispăşi o pedeapsă de 3 ani şi şase luni de închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.