Ministrul Finanţelor are vreme să stea în dispute pe Facebook. Eugen Teodorovici se ceartă cu internauţii care îi comentează la postări, iar în unele cazuri limbajul folosit este la fel de vulgar precum cel al comentatorilor.

Comentariile redate de mai multe publicaţii online, marţi, au apărut la o postare din 21 iunie, în care Teodorovici scrie că nu crede în justiţia făcută la televizor, luându-i apărarea şefului său de partid, Liviu Dragnea, condamnat de Înalta Curte la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, infracţiune pe care coaliţia de guvernare se străduieşte să o dezincrimineze înainte de judecarea apelului.

"E deja condamnat cu suspendare escrocul dracnea. Nu’i mai suge p..., măscăriciule", scrie Valentin Catalin Deca, la care Teodorovici îi răspunde: "Cred ca ai facut-o tu deja ! La ce faţă ai cred că o faci zilnic!".

"Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie şi sigur le-a părut rău", i-a scris Teodorovici unui alt comentator. "Sincer, cu faţa asta de... nici nu ştiu ce termen să folosesc pentru unul făcut din...", adaugă el. 

Unui alt comentator demnitarul PSD-ist îi urează să aibă zile câte datorii are el la stat. "Domnule Alexandru Mocanu, dacă susţineţi că am de dat bani la stat vă doresc să aveţi zile câţi bani am eu de dat la stat! Ce ziceţi?".

Între răspunsurile la comentarii, ministrul Finanţelor susţine că este "cel puţin la fel de integru" ca "toţi oamenii de bine" şi aduce ca argument faptul că nu are "nicio datorie la stat" şi nu a obţinut "vreo diplomă în mod nejustificat". 

În context, HotNews.ro reaminteşte că, la începutul acestui an, Academia Naţională de Informaţii a SRI i-a anulat diploma obţinută în urma unui curs postuniversitar, după ce Eugen Teodorovici s-a "autodenunţat" în direct în timpul unei emisiuni, afirmând că a primit documentul la birou, printr-un emisar, deşi nici măcar nu a dat pe la cursuri. 

Culmea este că demnitarul are sute de comentarii la postările de pe Facebook, ceea ce ridică serioase semne de întrebare cu privire la adevăratele probleme care-l preocupă.