Un tânăr de 28 de ani din Iaşi a transmis live pe reţelele de socializare după ce a înjunghiat un bărbat în urma unei altercaţii.

Ionuţ Chiriac a fost reţinut în noaptea de vineri spre sâmbătă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi după ce a înjunghiat de trei ori un tânăr care se află în stare gravă la spital.

Potrivit adevărul.ro, agresiunea a avut loc în parcarea unui supermarket din Iaşi unde cei doi, care aveau un conflict mai vechi, şi-au dat întâlnire pentru a se bate.

Chiriac, după ce a fost lovit, a scos un cuţit, l-a înjunghiat pe celălalt bărbat în mod repetat după care şi-a povestit fapta live pe Facebook, fiind apoi reţinut de forţele de ordine.

"A venit fraierul, l-am aşteptat unde a zis jumătate de oră. Şi mi-a dat neveu. M-am julit puţin la cot. Încă stau cu brişca în mână. Mi-a dat neveu. M-am ridicat de jos. I-am dat şi eu, de acum cred că e la spital. Mă ia politia. Moare ăla. Aia e. Un fraier mai puţin. (...) Uite şi garda. Da, e garda. Cred că au venit pentru mine. Trebuie să arunc şi brişca. Am aruncat-o", povesteşte agresorul în trasmisia live.

Chiriac a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare. După operaţie, victima, Ştefănel I., le-a povestit poliţiştilor că agresorul îi datora 2.000 lei.

Atenţie, limbaj licenţios!