Încă o femeie a fost agresată la metrou. O bucureşteancă a depus, vineri dimineaţă, plângere la Poliţia Metrou că o altă femeie ar fi ameninţat-o că o aruncă pe şine, iar Poliţia a deschis o anchetă. "Nu scapi de mine", ar fi spus agresoarea, care a fost prinsă între timp.

Potrivit Digi24.ro, plângerea a fost depusă de o femeie în vârstă de 42 de ani, la Poliţia Metrou. Ea spune că a fost ameninţată de o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, care i-ar fi spus "nu scapi de mine". Incidentul s-a petrecut la staţia de metrou Unirii 2.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a spus la Digi24 că presupusa agresoare, o femeie în vârstă de 57 de ani, din Bucureşti, a fost găsită în zona staţiei de metrou Pipera, la suprafaţă, şi dusă la audieri.

Elementele care au condus la depistarea ei au fost cele de vestimentaţie "şi alte chestiuni pe care le-au luat în calcul colegii noştri", a mai spus Diana Sarca.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că între reclamantă şi agresoarea sa nu a existat fizic şi că femeia de 57 de ani ar fi spus ceva legat de copiii ei, care ar fi decedaţi.

A mai fost primită, prin e-mail, o plângere referitoare la o agresiune similară, iar acum se fac verificări pentru a se vedea dacă este vorba despre acelaşi tip de agresiune, comisă de aceeaşi persoană, mai notează Digi24.