Întâmplare de pomină, într-o comună din judeţul Brăila, unde o profesoară s-a prezentat la ore, deşi consumase foarte multe băuturi alcoolice. 

Incidentul s-a produs vineri, la şcoala gimnazială din comuna Victoria, arată HotNews.ro. Elevii și profesorii au observat comportamentul ciudat al profesoarei, iar aflând și el de poveste, directorul școlii a dus-o la Poliție. 

Testarea cu aparatul etilotest, făcută la sediul Poliţiei Însurăţei, a arătat că femeia avea o alcoolemie de 1,18 mg/l în aerul expirat, ceea ce înseamnă că în sânge avea cel puțin dublu.

"De la poliţişti am aflat că doamna avea o alcoolemie mare, o situaţie de acest tip nu-ţi permite să vii la clasă. Am vorbit cu cei din conducerea şcolii, le-am cerut să aplice legea. Va fi activată comisia de disciplină, colegii vor stabili măsurile care se impun. Noi vrem să aflăm adevărul. Incidentul s-a petrecut la şcoala Mihai Bravu, nu au fost sunaţi poliţiştii, dar directorul şi profesoara în cauză s-au dus la sediul Poliţiei Însurăţei, acolo s-a stabilit alcoolemia. Este inadmisibil să te prezinţi astfel în faţa elevilor", a declarat, agenţiei de ştiri Mediafax, inspectorul şcolar general al judeţului Brăila, Viorel Botea.

În urma incidentului, Inspectoratul Şcolar Brăila a solicitat o anchetă internă.