Poliţia britanică a publicat înregistrări cu momentul în care un interlop cunoscut în Brăila, Săndel Şerbu, a fost ucis, în toamna anului 2017, în Ilford, un oraş situat în estul Londrei. Trei români au fost condamnaţi săptămâna trecută pentru omor.

Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax, interlopul a fost ucis în urma unei bătăi care a avut loc în plină stradă, grupul de atacatori fiind alungat de o ambulanţă care trecea prin zonă.

Săndel Şerbu (foto) a fost transportat la spital, dar a murit la doar câteva ore din cauza rănilor grave suferite la cap, arată sursa citată.

În urma anchetei, poliţiştii britanici au concluzionat că atacul fost o răzbunare pentru o altă bătaie petrecută cu două luni înainte.

Instanţa s-a pronunţat în acest caz lunea trecută, trei români fiind condamnaţi, luni, la un total de 64 de ani de închisoare.

Răzvan Vlădescu, în vârstă de 27 de ani şi fratele său, Araman-Nardi Stoica, în vârstă de 25 de ani, au fost găsiţi vinovaţi de crimă cu premeditare şi posesie de arme albe. Un al treilea român, Ionuţ Vasile, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte.